hits

Joggetur endte nesten med redningsaksjon

  • 07.04.2017 - 17:06

Jeg og Espen er på besøk hos Thorbjørn i Siggerud denne uken og i går skulle jeg og Espen ta en liten joggetur rundt i området her. Vi fant en tur sti som vi synes virket som et perfekt sted å jogge. Etter vi hadde jogget i ca 3 kvarter begynte stien og bli mindre og mindre, og det ble mer trær og skog rundt oss enn det allerede var fra før.

Siden vi hadde gått forskjellige stier vi trodde var riktig, endte vi tilslutt opp med og rett og slett gå oss vill. Vi visste ikke hvilken vei vi skulle gå så vi bare gikk en vei og håpet på det beste. Ikke nok med det så hadde vi heller ingen dekning på tlf, så vi begynte nesten og bli litt nervøs tilslutt. 

Men etter og ha gått rundt i skogen i to og en halv time kom vi plutselig ut til masse hytter, vi ble veldig lettet når vi endelig hadde kommet oss til sivilisasjon etter den skogsturen vår for og si det sånn. 

Vi gikk videre etter veien til vi kom til en vanlig motorvei, når vi endelig kom oss til et buss stopp fikk vi ringt til Thorbjørn og sendt stedsplassering av hvor vi var så måtte han komme og hente oss med bil. Vi fant ut at vi hadde gått helt fra Siggerud til Oslo grensen, og det er langt og gå, spessielt når vi har gått skogsveien itillegg.

Det blir nok første og siste gang vi drar på joggetur langt til skogs uten og vite veien tilbake for og si det sånn. Haha

 

iselinmichelsen

Iselin Michelsen Tv-personlighet og modell. For buisness/ spons: iselin-90@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no